Luckor

När du gör ett besök i vår utställning hittar du våra standardmodeller på luckor och exempel på inredningar. Sortimentet utvecklas ständigt. Vår styrka är dessutom att vi kan anpassa luckornas utseende efter dina önskemål.

Innanförliggande luckor

Just nu är det populärt med ett kök med innanförliggande luckor. På vår inspirationssida hittar du exempel på ett sådant kök.

Luckornas färg

Färgen på ett kök är en viktig fråga för alla som köper kök. De flesta vill ha det vitt och kan inte tänka sig någon annan färg. Men för många finns det andra favoriter. På Lindö Kök erbjuder vi många olika kulörer och nyanser på våra luckor. Du väljer från NCS-skalan. Det betyder att du i stort sett kan få exakt den färg du vill på din lucka, och på så sätt skapa ett personligt kök.

Massivträ i luckorna

Förutom lackade luckor kan vi naturligtvis erbjuda köksluckor i massivträ. Du väljer mellan björk, ask och ek.

Som du förstår gör sig aldrig en lucka så bra på bild som den gör i verkligheten. Gör därför gärna ett besök i vår utställning och titta och upplev själv känslan av gediget hantverk.

Beställ egna luckor till dina standardstommar

Har du fungerande stommar men vill förnya ditt kök med nya luckor? Ta kontakt med oss eller gör ett besök i vår utställning där vi visar ett urval av de luckor vi tillhandahåller till standardstommar.