Om Lindö Kök

Lindö Kök är namnet på vårt sortiment av kundanpassade köksinredningar. Vi har lånat namnet från Lindön – en av öarna i den örika sjön Sommen. I vår fabrik tillverkar vi allt från grunden. Trästommarna och luckorna måttanpassas både i höjd och bredd efter dina önskemål och behov.

Vår historia

Konceptet Lindö Kök är en del av familjeföretaget CNC Träproduktion med över 50 års erfarenhet inom träbearbetning. I Boxholm i södra Östergötland har vi vår verksamhet – både utställning och tillverkning.

Vår verksamhet

Förutom vårt sortiment av kundanpassade kök arbetar vi även med legotillverkning och produkttillverkning i framförallt trämaterial inom företaget CNC Träproduktion. Vi levererar trästommarna till en rad kvalitetsmedvetna kunder såsom Carl Malmsten och Svensk Tenn.

Med en modern maskinpark har vi möjlighet att skapa kundunika produkter av hög kvalitet. Vi har en komplett lackeringsanläggning där vi sprutlackerar produkter och inredningar efter kundens önskemål.

3 ledord som skapar trygghet i vår vardag:

  • Kvalitet
  • Leveranssäkerhet
  • Flexibilitet

Dessa 3 ord är kännetecknande för vår verksamhet och en viktig del av vår vardag. Vissheten att vi haft en leveranssäkerhet på närmare 100% sedan starten ställer höga krav på oss själva att fortsätta leva upp till dessa ledord.

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.