Att välja platsbyggt kök – så går det till

Att bygga ett nytt kök innebär ofta en stor investering i både tid, engagemang och pengar. Därför är det viktigt att köket planeras väl och byggs i god kvalitet så att det håller under många år. Vi är specialister på kundanpassade kök.

Rätt kök på rätt plats

Din nya köksinredning ska också hålla när inredningsmodet svänger. Ett stilmässigt kök på rätt plats håller sig alltid modernt. Med en platsbyggd lösning har du möjlighet att utgå från husets stil. Tillsammans kan vi komma fram till ett kök som är i harmoni med bostadens helhet.

Vad innebär ett platsbyggt kök?

Ett platsbyggt kök innebär att vi tar hänsyn till de förutsättningar som finns och skapar funktionella lösningar av hög kvalitet för just ditt kök. Du får då ett välplanerat kök med praktiska funktioner som består i flera generationer. Det är ett kök som tillverkas för hand av våra duktiga snickare i vårt snickeri i Boxholm.

Så här kan du förverkliga din egen kökslösning

Vi hjälper dig att få en unik köksinredning från första skiss till färdigt kök. Du har säkert redan en bild hur du vill att ditt nya kök ska se ut.

En bra början är att boka ett besök i vår utställning. Här hittar du inspiration till såväl val av material & ytbehandling som profil på lyckor och fronter. Här kan du även se ett stort urval av beslag från välkända beslagstillverkare och se prover på bänkskivor och inredningsbelysning.

Tillsammans planerar vi ditt nya kök och kommer överens om exempelvis material, beslag, bänkskivor och belysning. Ofta leder dessa diskussioner till nya önskemål och vi kommer med förslag till funktionella lösningar. Därefter tar v i fram en skiss på det vi diskuterat. När utformningen och ritningen känns bra lämnar vi ett kostnadsförslag. Därefter byggs ditt kök från grunden av våra snickare i vårt inredningssnickeri i Boxholm.

Vi slutmonterar ditt kök på plats

Skåp och stommar kommer färdigmonterade från vårt snickeri och slutmonteras på plats. Om du valt bänkskivor av sten eller komposit är det sista momentet innan köket färdigt.